Over Judith

Maak kennis met:

Judith Sarpdere-Habets

Mijn naam is Judith Sarpdere-Habets. Ik ben 42 jaar oud en samen met mijn man en onze 2 kinderen, woon ik in Nieuwegein. Inmiddels ben ik al 18 jaar werkzaam in het basisonderwijs en sta ik met veel plezier voor een groep 1-2 in Utrecht. Omdat ik behoefte had aan meer kennis en vaardigheden om kinderen die even wat minder lekker in hun vel zitten goed te kunnen begeleiden ben ik de post HBO opleiding ‘gedragsspecialist’ gaan doen.

Toen kreeg ik de smaak te pakken en heb ik aansluitend de post HBO opleiding ‘kindercoach in het onderwijs’ gevolgd. Daar leerde ik anders kijken naar gedrag. Kinderen laten bepaald gedrag met een reden zien. Wat is die reden, wat zit er achter en onder bepaald gedrag? Daar werd ik zo door geïnspireerd dat ik me heb voorgenomen dat ik daar meer mee wilde doen.

Inmiddels heb ik de Kindercoach opleiding Kind in Kracht ook met succes afgerond en heb ik nu mijn eigen kindercoach praktijk ‘Jouw Sterrenkracht’.

Op dit moment begeleid ik kinderen individueel op school. Daarnaast bied ik ondersteuning bij een kind thuis, waar ik een middag per week ben. Het leuke van de combinatie van mijn ervaringen als leerkracht en de kennis die ik heb als kindercoach is dat ik op een prettige en rustige manier contact maak, kinderen op hun gemak kan stellen en daardoor samen met uw kind op weg kan gaan, op zoek naar hun sterrenkracht.

Het raakt mij dat er zo veel jonge kinderen zijn, die bang zijn om fouten te maken en daardoor soms niet eens durven te beginnen aan een opdracht. Maar ook dat er kinderen zijn die zo worstelen met hun emoties dat ze erdoor vastlopen. Of kinderen die te weinig zelfvertrouwen hebben waardoor ze tegen problemen aanlopen in het contact met andere kinderen.

Deze kinderen begeleid ik graag in hun proces om weer te geloven in zichzelf. Samen met hen wil ik ontdekken wat hun kwaliteiten zijn en op welke manier zij die in kunnen zetten om ook datgene waar ze wat minder goed in zijn, aan te durven gaan.

adiona

Jouw Sterrenkracht is aangesloten bij Adiona,
beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Informatie nodig?