Werkwijze

Maak kennis met:

Jouw Sterrenkracht

Werkwijze Kindercoachpraktijk

Ben je geïnteresseerd geraakt in kindercoaching, neem dan contact op voor een eerste kennismaking. In overleg maken we een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Het intakegesprek is bedoeld om de hulpvraag te formuleren, daarnaast kunnen we tegelijkertijd nader kennis met elkaar maken. Dit gesprek voeren we aan de hand van het (vooraf ingevulde) intakeformulier.

Als het klikt en je hebt vertrouwen na dit eerste gesprek, mail ik je een ingevulde behandelovereenkomst en maken we afspraken met elkaar met betrekking tot waar en wanneer de coaching plaats zal vinden.

Omdat ik geloof dat je een kind het beste op weg helpt als je ook het systeem, of de systemen rondom een kind hierbij betrekt, is het mogelijk dat ik observaties doe, bijvoorbeeld op de school van je kind.

Tussendoor en aan het einde van de coaching zullen we een evaluatiegesprek voeren. Hierin bespreken we of we de gestelde doelen behaald hebben.

kaartenset schatkaart welke wordt gebruikt in de praktijk Jouw Sterrenkracht

Het spel Schatgravers.

Review

“In het voorjaar van 2022 heb ik met Judith enkele zogenaamde spiegelgesprekken gevoerd. De aanleiding hiervoor was een bepaalde, terugkerende interactie met mijn vierjarige kind die ik graag wilde veranderen. Judith heeft me hier op een hele fijne wijze in gecoacht. Ze weet een prettige sfeer te creëren. Er is ruimte voor zowel luchtigheid en een lach als voor diepgang. Ik vond Judith’s aanpak professioneel, betrokken en kundig. Ze heeft me in deze gesprekken het inzicht en de handvatten gegeven voor een andere benadering: het heeft me veel gebracht.”
Ilse

Informatie nodig?